Vælg en side

Mangler du et fagligt og ikke mindst socialt skub, så tag på udveksling på en High School i USA. Det vil give dig oplevelser og venner for livet. Samtidig får du også mulighed for at opleve en kultur, der er så anderledes end den, vi har i Danmark. På trods af at både USA og Danmark er vestlige lande, er der markante forskelle, der vil gøre dit år utroligt spændende. Alt er større og lidt vildere i USA, det samme vil dine oplevelser, du får med hjem i kufferten, også være.

Oplev den autentiske High School følelse

At være udvekslingsstudent på en High School i USA vil give dig et særligt autentisk blik på de klassiske High School oplevelser, som du garanteret har set på film. Få dit eget ”locker”, tag til skolens footballkampe og find dit fineste tøj frem til ”Prom”. Når du kommer hjem, vil du helt sikkert have et andet syn på de mange amerikanske teenage-serier end dine venner.

Bliv styrket fagligt

Ikke nok med, at du vil blive en masse oplevelser rigere, vil et udvekslingsophold også gavne dine sprogkundskaber. Du vil hele tiden få snakket en masse engelsk. Både i skolen men også derhjemme hos værtsfamilien. Det kan være uvant til at starte med, men amerikanere er venlige og forstår helt sikkert godt, hvad du mener. Efter et par uger bekymrer du dig slet ikke om sproget – det kan endda være, du ender med at drømme på engelsk.

Når det engelske begynder at køre, så vil det også blive lettere at følge med i undervisningen. Hvis først du har forstået matematik på engelsk, så er der næsten intet, der kan stoppe dig. Der er ingen tvivl om at være udvekslingsstudent på en High School i USA vil gavne de fleste.