Vælg en side

Det er ikke nemt at få trænet altid. Selvom nytårsforsættet og badevægten skriger efter noget handling, når det kommer til træningen, bliver det bare sjældent til noget. Det svære ved at træne er at komme i gang. Træningscentre er ikke bare dyre, men er også meget svære at få bevæget sig ned i. En god løsning for mange er en pull up bar, som kan sættes fast i dørkarmen. Udstyret kan sættes op i ethvert hjem, og derfor er det lidt mere praktisk.

Brug din egen vægt til at træne

Om det er chin ups, pull ups eller noget helt tredje, er der ingen tvivl om, at en pull up bar er en af de mest fleksible måder, du kan træne på. En pull up bar til dørkarmen er et stykke træningsudstyr, der nemt kan sættes op og pakkes væk på få sekunder. Princippet går simpelthen ud på at du sætter baren i spænd i din dørkarm, hvor den holder sig selv oppe. Derefter er der op til flere måder, hvorpå du kan træne fleksibelt. Alt efter hvilke øvelser du vælger at lave, kan du træne dine brystmuskler, ryg og skuldre. Du bruger her din egen kropsvægt til at hejse dig selv op. For mere information kan du besøge: https://pull-up-bar.dk/.

Flere muligheder for træning med en pull-up bar

Det geniale ved en pull up bar til dørkarmen er, at den er multifunktionel. Udover de førnævnte øvelser, hvor du kan hejse dig selv op, kan den også bruges til at lave armstrækninger. Her placeres den på gulvet og har op til flere greb. Hvis du leder efter en enkel metode, kan du holde hænderne parallelle med skuldrene for en basal armstrækning. Ønsker du en mere udfordrende øvelse, er der sågar greb, til at du kan holde hænderne spredte, hvorved du får trænet dine brystmuskler mere.