Vælg en side

For en uge siden var jeg lige en sviptur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul med sæde og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt bestyrtet og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Lime eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatkode til Voi, som var den app eller det software jeg havde installeret.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante rabatkoder som man kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Sådan får du dine børn med

Det egentlig en smukt ting at kunne have sine børn med til at prøve de nye typer af elektroniske køretøjer! Det er noget af det der gør livet godt at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre holder jeg på at ungen er godt beskyttet og har varmen i sin flyverdragt og godt tucket ind med varme halstørklæder. Om børnene så skal forsøge sig med et segboard eller et el-løbehjul det må være op til barnet selv. Men det er da utroligt man ikke kan leje segboards på samme vis som med løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til billige segboards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i baggården! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en brugt barnevogn med alle 4 hjul, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en gammel stang fra squatrack, der netop kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassevognen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!