Vælg en side

Mange tror fejlagtigt, at alle heste er bygget til at kunne holde varmen hele året rundt. Men dette er desværre ikke sandheden. Mange af de ædlere hesteracer, kan have svært ved at holde varmen af sig selv om vinteren. Det er fordi de er avlet til ikke at danne den tykke vinterpels som de koldblodede heste får sig. Så der er meget stor forskel på hvilke heste der kan holde varmen uden hjælp.

Kend din hest og dens race godt

Alt afhængig af din hests race, er det forskelligt hvor mange måneder om året, den har brug for vinterudstyr til heste for at holde varmen. Nogle hesteracer går gennem selv de koldeste vintre uden at fryse. Hvorimod andre racer har brug for hestedækkener allerede når efteråret trænger sig på. Derfor er det en god ide at kende godt til den race som ens hest er. Så du på forkant kan købe vinter udstyr til hesten inden kulden kommer og hesten begynder at fryse. Læs mere hos Magasinet Hest.

Forskelligt slags vinterudstyr til heste

Der findes en del forskelligt slags vinterudstyr til heste. Ligesom med mennesker er der også stor forskel heste og hvor kuldskære de er. Derfor kan du få vinterdækner i mange forskellige tykkelser. Udover vinterdækkenerne er det også en god ide at købe dig et skridtdækken. Det bruger du når du varmer din hest op og når du skridter den af. Sådan at den kan holde varmen når den ikke arbejder for dig. hvis du barberer din hest, så er de vigtigt at du anvender vinterudstyr til den. For når du barberer dens vinterpels af, så er det helt sikkert, at den ikke længere selv kan holde varmen. Hvis din hest sveder meget når du træner den, så skal du sikre dig, at den er tør inden du giver den sit vinterdækken på.