Vælg en side

Med sne og kulde kommer sjove skiferier – og de bliver mere og mere populære! Hvert år drager flere og flere danskere på sjove skiferie i de norske skove. Der er mange forskellige ting, man skal huske. Derfor får du herunder en liste over de tre vigtigste ting, du skal huske, når du skal på skiferie.

Rummelig skitaske

Når du skal pakke din længe ventede skiferie, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at have anskaffet en rummelig skitaske, hvor du kan opbevare dine ting – både før, under og efter rejsen. Der findes mange forskellige skitasker på markedet, så her er det bare med at finde den, der passer bedst til dig og din skiferie.

Funktionel og behagelig skihjelm

En anden ting du skal huske, når du skal på en sjov og mindeværdig skiferie, er en funktionel og behagelig skihjelm. Du skal garantere bruge rigtigt mange timer på de forskellige pister, og derfor er det vigtigt, at du passer på dit hoved bedst muligt. Det er vigtigt at finde en skihjelm, der er af god kvalitet, og som kan passe ordentligt på dit hoved, hvis der skulle ske dig noget. Sikkerhed fremfor alt – især når det kommer til at stå på ski.

Effektive solbriller

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du huske et par gode og effektive solbriller til din skiferie. Mange tror det ikke, men på bjergtoppene er der direkte udsyn til solen. Når solen projekteres ned på den hvide og blanke sne, reflekteres sollyset direkte i øjnene på skiløberen på løjperne. Det reflekterede sollys kan være rigtigt farligt, når du står på ski, og kan skade dine øjne og forårsage eventuelle skader og ulykker. Pas absolut altid ordentligt på dine øjne, når du beslutter dig at for at stå på ski.