Vælg en side

Leder du efter den perfekte opskrift for en hyggelig eftermiddag med en ven eller to? Måske er solen endelig kommet frem, man kan derfor endelig sidde ude i den dejlige have o nyde naturen, græsplanen og vejret. Men hvad skal man lave derude? Man skal da sidde og spille noget, mens man spiser noget lækkert. Det kunne, som et godt eksempel, være stratego og pandekager. Det er en hyggelig opskrift, som man kommer langt med og ikke slår fejl med. Så nyd hinanden, mens i udfordrer intelligens.

Spil bruger energi, mens slik fylder det op

Ideen om at spille noget, mens man for sig en lækker snack er en god én. Det er testet og prøvet ad gang på gang igen i tidens forløb og den slår aldrig galt. Hvad end det er til dig selv, når du får en ven over, eller om du har nogle børn på besøg, så kan man sætte sig ned til en omgang udfordrende leg og få fyldt energien med snacks, samtidig med, at man bruger den! Stratego er nemlig et kløgtigt spil med komplekse regler, lidt ligesom skak, men mere indviklet. Stratego regler er der nemlig nogle stykker af, og spillet bliver sjovere, hvis alle er med på dem. Derfor kan I med fordel gennemgå stratego reglerne inden I går i gang.

Det er et spil, hvor det handler om at udtænke din modstander og vinde over dem, udelukkende via din intelligens og strategi. Det kræver altså meget hjerne forbrug og man løber hurtigt tør for energi, hvis man ikke får det opfyldt igen.

Og dette kan man med nogle lækre pandekager, som dem du finder her. Det er dog anbefalet, at man laver pandekagerne inde man går i gang med spillet, så man ikke skal holde en kæmpe pause i midten. Pandekager holder godt, så du kan godt gemme dem til langt inde i spillet. Stratego tager nemlig også lidt tid at komme igennem, så det er godt, hvis du har lidt mad med på rejsen!