Vælg en side

Hvad enten du er med i et band, der gerne vil indspille ny musik, eller hvis du skal lave en reklame og mangler at indspille musikken, eller hvis du laver noget helt tredje, er det en rigtig god idé at finde et godt studie med professionelle musikere, der har alt det rette udstyr og instrumenter til at realisere dit produkt. 

Hvis du vælger at få produceret din sang, reklame eller jingle i et lydstudie, vil du altid blive garanteret et godt produkt af professionel kvalitet, der kan høres i det endelige produkt.

Masser af akustik

Et godt og professionelt lydstudie er din baggrund for den perfekte lyd. I det endelige produkt vil der end ikke være den mindste lyd af udefrakommende larm, da studiet sikkert er blevet dækket til med lydisolerende materiale, der gør lyden ekstra ufejlbar. Her bliver du ledt hele vejen af professionelle, der har været i branchen i mange år, og som kun vil det bedste for dig og din musik. 

Flere og flere lytter til podcasts og nyhedsudsendelser på radioen, hvilket gør, at den generelle kvalitet af lyden skal nå helt til tops. Med blot en rigtig fængende voice-over optaget i et professionelt lydstudie, kan man skabe meget opmærksomhed!

Professionelle musikere

Lydstudiet KBH er et studie i hjertet af København, der tilbyder professionel produktion af lyd og musik med stor alsidighed. De professionelle musikere har mange år på bagen, hvad angår mixing og mastering af lyd, så du kan trygt overlevere dit stadigt ufærdige lydprodukt til dem, hvilket de vil trylle om det mest magisk lydende stykke musik. 

Du kan være alt fra amatør til erfaren musiker, der er hjælp at finde til alle målgrupper med vidt forskellige anmodninger. Læs mere her om lydstudiet, og hvilke tilbud de byder på.