Vælg en side

Hvad er klokken i Thailand? Det er et spørgsmål som er et godt eksempel på hvad Google kan svare på hurtigere og mere præcist end de fleste mennesker.

Da jeg ”spurgte” Google fik jeg det rigtige svar på 0.59 sekund, lige for at tjekke spurte jeg også om hvad klokker var i andre lande rundt omkring.

Ligegyldigt om der var normaltid, vintertid eller sommertid fik jeg det rigtige svar med det samme.

Jeg ved godt at alle computere og telefoner kan indstilles til at vise tiden i forskellige lande, og der er lavet apps man kan downloade der kan vise tiden i alle tidszoner og mere til endda.

Men hvis du godt kan lide at ”lege” hvad er klokken, så er Google helt at foretrække. Hvis du for eksempel starter med hvad er klokken i Thailand, så når du fortsætter til at andet sted for eksempel hvis du vil se hvad klokken er i Bangkok så over skriver du bare Thailand med Bangkok, så din nye søgning kommer til at hedde ”Hvad er klokken i Bangkok”.

Hvis du ikke har prøvet tale funktionen i google, så skulle du prøve den når du er ude at rejse. Du kan spørge hvad er klokken?, Hvad er Doi Suthep? eller andre spørgsmål helt uden at skrive. Se så begynder det at blive nemt og bekvemt at få information.

Denne funktion er specielt nyttig hvis du skal på rundrejse i Thailand og gerne vil vide om der er tidsforskel inde i landet.

Et godt tip er at skrive hvad er klokken i Chiang Mai som er en af de nordligste byer, derefter skrive hvad er klokken i Pattaya som ligge i midten og slutte af med hvad er klokken i Phuket som er en af de sydligste øer.

Som du sikkert kan forestille dig, har jeg allerede lavet de 3 ovenstående søgninger da jeg lavede research til denne artikel, og kan derfor godt fortælle at der ikke var tidsforskel inde i Thailand, så du behøver ikke selv at lave disse søgninger.

Lige en ting du skal være opmærksom på, er at man ikke bruger sommer og vintertid i Thailand, så for at være på den sikre side gå på Google et par gange om året og søg efter efter hvad er klokken kl. i Thailand, på den måde er du garderet.