Vælg en side

Mangler du også lidt inspiration til, hvordan du nemt kan holde en skøn fest i sommeren 2021? Det sidste års tid har været rigtig svært i forhold til fester og andre sammenkomster. Derfor er det lige i sommeren 2021, at du virkelig skal sætte lidt tid af til at afholde en rigtig god fest. Læs med her for at få inspiration. Husk dog at overholde alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så festen også kan blive sikker – det kan for eksempel gøres med en pavillon.

Hold en udendørsfest

Hvis I skal være mange mennesker samlet, kan det være en rigtig god ide at holde en udendørsfest med en pavillon, så der er mindre chance for at smitten breder sig. Her kan det så være en god ide at leje eller investere i en pavillon, så I undgår at blive våde under festlighederne, hvis det skulle gå hen og blive dårligt vejr. Selv hvis vejret bliver dejligt, kan en pavillon være god, så gæsterne har et sted, de kan gå hen, når de har brug for en pause fra solens varme og farlige stråler. Det kan især være en god ide med en pavillon, når solen står skarpest på himlen mellem 12 og 15.

Hvis det bliver for koldt

Hvis festlighederne skulle gå hen og vare helt indtil sent på natten, kan det være en god ide med en eller anden form for varme til gæsterne, så ingen fryser. Det kan for eksempel være at sætte nogle varme tæpper frem eller lave nogle lækre varme drikke, så ingen fryser. Hvis det virkelig er koldt, kan det også være en god ide at have nogle olieradiatorer klar, som I bare kan sætte i gang, når det bliver alt for koldt. Så er festen reddet og ingen skal fryse.