Vælg en side

De fleste har mange gode ambitioner om at træne regelmæssigt. Men det er langt fra alle der rent faktisk får det gjort. Ofte kommer job, børn, familie og andre vigtige gøremål i vejen og tiden til, at tage i træningscenteret forsvinder nemt. Men har du tænkt over, at hvis du træner hjemme, så kan du træne præcis når det passer dig? Du skal ikke først pakke din træningstaske og køre afsted til centeret. Nej du kan bare gå i gang. Lige præcis når det passer dig. Også selvom du kun lige har ti minutter. Lidt træning er bedre end ingen træning og træner du lidt hist og her, bliver det pludseligt til meget. Ofte gælder det faktisk bare om at ændre vane og får du for vane, at træne lidt nu og her, så skal det nok blive til mere med tiden. 

Hvilken type hjemmetræning

Der er mange forskellige måder du kan træne på. Det afhænger meget af hvad man har lyst til og hvad ens krop kan holde til. Det er for eksempel ikke alle, der kan holde til at løbe på løbebånd. Her kan gamle knæskader eller andre skavanker komme i vejen. En cross trainer derimod, er blid for kroppen og god for kondien. Når du bruger en cross trainer kommer der ikke nogen hårde stød igennem kroppen, som der gør ved et løbebånd. Er du i tvivl om hvilken cross trainer du skal vælge? Så er der her lavet en test, hvor du kan se den bedste crosstrainer.

Bedst i test – Sole E35 crosstrainer

Som du kan se i testen, hvis du følger linket ovenfor, så er det Sole E35 crosstrainer, der er den bedste crosstrainer. Hvis du vil læse mere om Sole E35 crosstrainer, så se en test online. Her kan du læse mere specifikt om den, så du har alle de nødvendige informationer, inden køb.